Verslag SAV 6 maart 2018


VERSLAG STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING  6/3/2018

Verwelkoming
De voorzitter verwelkomt de opgekomen leden.
De Statutaire Algemene Vergadering werd bijgewoond door 18 leden.
Volgende leden hebben zich verontschuldigd : Raymond Coenen, Walter Meuleman, Jo De Winter, Louis Hendrickx, Staf Daems, Hendrik Haustraete.

Ledenbestand
Tot op heden hebben zich 26 nieuwe leden aangemeld, waardoor de club nu 59 actieve leden telt.

Nieuw bestuur.
Het aangepaste artikel 4 voorziet dat het mandaat van het zetelend bestuur, dat normaal dit jaar diende (her)kozen te worden, uitzonderlijk met 1 jaar verlengd wordt tot de SAV van 2019. Dit om nieuwe leden de mogelijkheid te geven zich volgend jaar kandidaat te stellen.

Kasverslag
Het kasverslag wordt overlopen. Er is een batig saldo t.o.v. vorig jaar, dit is een gevolg van de nieuwe leden die hun  lidgeld voor 2018 hebben betaald. Op datum van afsluiting van het boekjaar ( 1/3/2018 ) is het saldo gestegen tot 1.450,62 €.

Aanpassing statuten
De voorzitter overloopt het ontwerp van de nieuwe statuten. Die moeten worden aangepast om ledenwerving binnen de groep van ex-werknemers en agenten van de voormalige HBK-Spaarbank mogelijk te maken. De wijzigingen worden zonder voorbehoud goedgekeurd.
De rekening van HBK senioren zal door de wijzigingen binnen ING worden overgebracht naar ING. Hiervoor wachten we de informatie en instructies van ING af.
Verder zal onderzocht worden of de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, nu afgesloten bij Ethias via FEDOS, via dezelfde kanalen zal afgesloten worden.

Activiteiten
Zoals vorige jaren worden volgende activiteiten voorzien : minigolf in het voorjaar, tuinfeest ten huize van de heer Van Put (intussen werd reeds een datum voorzien : nl. 28 augustus 2018 ) en de jaarlijkse kegeldag (onder voorbehoud dat het Kegelhuis nog open is, want de huidige uitbaters zoeken een overnemer)

Reacties

Populaire posts van deze blog